Pot folosi cupoane de droguri cu Medicare?

Pot folosi cupoane de droguri cu Medicare?

O persoană cu Medicare nu poate folosi un cupon de reducere a medicamentului cu planul lor de medicamente pe bază de rețetă. Cu toate acestea, o persoană poate alege să folosească cupoane în locul acoperirii medicamentelor Medicare.

Unii producători și companii farmaceutice pot oferi cupoane de reducere la medicamente. Cu toate acestea, o lege penală, cunoscută sub numele de statutul anti-kickback, face ilegal pentru persoanele înscrise în Medicare să utilizeze cupoane de producător sau alte reduceri de droguri cu planul lor de droguri. și regulile asociate pentru persoanele înscrise în Medicare. Apoi se uită la planurile de droguri Medicare și când o persoană ar putea dori să folosească cupoane. În cele din urmă, ia în considerare modalități alternative de a reduce costurile medicamentului pe bază de rețetă.

putem folosi câțiva termeni în această piesă care pot fi de ajutor pentru a înțelege atunci când selectăm cel mai bun plan de asigurare:

 • Deductibil: Aceasta este o sumă anuală pe care o persoană trebuie să o petreacă din buzunar într -o anumită perioadă de timp înainte ca un asigurător să înceapă să -și finanțeze tratamentele.
 • Coasigurare: Acesta este un procent dintr -un cost de tratament pe care o persoană Va trebui să se auto-finanțeze. Pentru Medicare Partea B, aceasta se ajunge la 20%.
 • Copayment: Aceasta este o sumă fixă ​​în dolari pe care o persoană asigurată o plătește atunci când primește anumite tratamente. Pentru Medicare, acest lucru se aplică de obicei medicamentelor cu prescripție medicală.

Ce sunt cupoanele de droguri?

cupoanele de droguri oferă o reducere la costul medicamentelor cu prescripție medicală numite. Producătorul sau o farmacie care vinde medicamentele pot furniza cupoanele. Companiile de medicamente cu reduceri pot oferi, de asemenea, cupoanele.

O persoană înscrisă într -un plan de medicamente cu prescripție medicală Medicare nu poate utiliza cupoane de droguri pentru a -i ajuta să plătească pentru medicamentele lor cu prescripție medicală în timp ce își folosesc acoperirea Medicare. Această regulă se aplică persoanelor înscrise în următoarele planuri:

 • Medicare originală (partea A și partea B)
 • Medicare (partea D) Planul de medicamente pe bază de rețetă
 • Medicare Advantage (Partea C) Planuri cu acoperire cu medicamente pe bază de rețetă

Cu toate acestea, beneficiarii Medicare pot alege să utilizeze un cupon de reducere a medicamentului în loc să folosească acoperirea Medicare. Un cupon de droguri ar putea reduce costurile medicamentelor care nu sunt acoperite sau ar putea ajuta la plata medicamentelor cu restricții precum limite de cantitate sau autorizații anterioare.

Persoanele fără asigurare de sănătate sau cu asigurare de sănătate privată pot utiliza cupoane de droguri.

Servicii de reducere a medicamentelor

Companiile cu reduceri de medicamente oferă servicii gratuite pentru a ajuta membrii lor să cumpere medicamente cu prescripție medicală. Aceste servicii pot ajuta persoanele asigurate și neasigurate să economisească bani pe medicamente

Compania de servicii de reduceri negociază prețul medicamentului direct cu farmaciile pentru economii pe care le pot transmite membrilor lor. Compania publică apoi prețurile medicamentelor pe bază de rețetă, iar membrii își pot căuta medicamentele.

Persoanele pot compara aceste prețuri cu formularul lor de plan D Medicare, care listează medicamentele pe bază de rețetă acoperite de Medicare și calculează dacă este mai ieftin să folosească acoperirea Medicare sau serviciul de reducere.

Medicamentele unei persoane pot fi mai puțin costisitoare de cumpărat cu serviciul de reducere a medicamentelor decât cu acoperirea medicamentului pe bază de rețetă Medicare. Cu toate acestea, o persoană cu Medicare poate utiliza serviciul de reducere a medicamentelor numai atunci când plătesc din buzunar pentru rețetele lor.

O persoană nu poate folosi atât Acoperirea Medicare, cât și Serviciul de reduceri pentru medicamente.

Acoperire Medicare, înscriere și costuri

Medicare are mai multe planuri, care oferă diverse niveluri Acoperirea prescripției medicamentoase.

Medicare originală (partea A și partea B)

Medicare originală nu oferă acoperire a prescripției medicamentoase. Cu toate acestea, o persoană poate alege să obțină acoperirea medicamentelor pe bază de rețetă printr -un plan de medicamente Medicare, numit partea D.

Medicare Partea D

Majoritatea planurilor de medicamente Medicare includ medicamente generice și medicamente cu prescripție medicală de marcă . Acestea oferă un formular al acestor medicamente și costurile.

Unele planuri își pun medicamentele în diferite niveluri, numite niveluri. În cadrul fiecărui nivel, medicamentele au un copay stabilit, iar medicamentele variază în general în costuri de la medicamente generice până la cele mai mari medicamente cu prescripție medicală.

Medicare Advantage (Partea C)

Mulți avantajul Medicare ( Partea C) Planurile oferă o acoperire a medicamentelor pe bază de rețetă.

Înscrierea

Persoanele se pot înscrie sau pot face modificări la o parte D Medicare sau Medicare Advantage în diferite perioade.

 • Perioada inițială de înscriere (IEP) se desfășoară timp de șapte luni, începând cu 3 luni înainte ca cineva să împlinească 65 de ani.
 • Perioada de înscriere deschisă (OEP) se desfășoară în perioada 15 octombrie – 7 decembrie
 • Medicare Advantage OEP se desfășoară de la 1 ianuarie – 31 martie. În acest timp, o persoană poate schimba planurile Medicare Advantage sau poate alege să se întoarcă la Medicare originale. De asemenea, o persoană se poate înscrie într -un plan Medicare Partea D.

Acest instrument online poate ajuta oamenii să găsească un plan care să se potrivească nevoilor lor.

costuri

Medicare Planuri de medicamente cu prescripție medicală au, în general, prime lunare, o deductibilă anuală, copays sau monedă.

Conform Fundației Familiei Kaiser, costul mediu al unui plan D este de 39,63 USD. Cu toate acestea, dacă cineva are un venit brut peste 87.000 USD, este posibil să fie nevoiți să plătească sume suplimentare.

Majoritatea planurilor de medicamente Medicare au o limită temporară pentru ceea ce plătesc pentru medicamente cu prescripție medicală. În 2020, decalajul de acoperire începe după ce cineva a cheltuit 4.020 de dolari pentru droguri acoperite.

În iulie 2020, președintele Trump a adoptat patru noi ordine executive care urmăresc să reducă costurile din buzunar și să scadă costurile de rețetă droguri.

folosind cupoane în loc de un plan de medicamente pe bază de rețetă

O persoană poate alege să utilizeze cupoane de reducere a medicamentului în loc de planul său de medicamente pentru prescripție medicală. Cu toate acestea, o persoană poate dori să ia în considerare mai mulți factori înainte de a lua această decizie.

De exemplu, deși un cupon de reducere a medicamentului poate oferi inițial un anumit medicament la un cost mai mic decât printr -un plan Medicare, anularea unei prescripții Medicare Planul de acoperire a drogurilor ar putea duce în cele din urmă la cheltuieli mai mari din buzunar.

Cheltuielile mai mari pot apărea dacă prețul de reducere a medicamentului este disponibil doar pentru o anumită perioadă de timp sau cupoane pot fi o singură utilizare. Fără cupoane, este posibil ca o persoană să fie nevoită să plătească prețul complet pentru medicamente. Fără acoperire Medicare, aceste costuri ar putea fi considerabile.

Dacă o persoană renunță la planul de droguri Medicare și apoi decide să se reînnoiască, este posibil să fie nevoiți să plătească o penalitate de înscriere cu întârziere la fiecare primă lunară a planului.

Cum se reduce costurile medicamentului pe bază de rețetă

Dacă o persoană alege să -și folosească acoperirea medicamentului pe bază de rețetă Medicare, mai degrabă decât un serviciu de reducere sau cupoane, există mai multe moduri în care pot reduce costurile.

Doctor

O persoană poate să -și întrebe medicul dacă există o opțiune mai ieftină pentru medicamentul prescris. Multe medicamente au versiuni generice care sunt mai ieftine decât medicamentele cu nume de marcă.

Comparație cumpărături

Fiecare farmacie stabilește prețurile medicamentelor pe care le vând. Oamenii pot verifica prețurile medicamentelor pe https://produsrecenzie.top/ bază de rețetă în mai multe farmacii pentru a vedea care oferă cele mai multe economii de costuri. Ar putea duce la scăderea costurilor din buzunar în afara acoperirii Medicare a unei persoane.

Medicamente generice

Unele lanțuri mari de vânzare cu amănuntul multi-stat oferă medicamente generice pentru tratarea diabetului, colesterolului, hipertensiune arterială și alte afecțiuni. Potrivit non-profitului Needymeds, taxele pentru medicamente generice variază de la 4 la 15 dolari. Cantitățile de droguri variază, de asemenea, de la suficientă timp de 30 până la 90 de zile.

Unele programe necesită o persoană să scoată un membru, în timp ce altele nu. NeedyMeds oferă un instrument online pentru a ajuta o persoană să găsească programe de medicamente generice.

reduceri de decalaj pentru acoperire

Programul Medicare este o opțiune federală aprobată de guvern, care oferă reduceri ale producătorilor pentru persoanele care sunt înscrise În partea D Medicare și obțineți medicamentele acoperite de plan.

Companiile de producție de medicamente farmaceutice se pot alătura programului pentru a oferi în mod legal reduceri pentru beneficiarii Medicare.

Programe de asistență a pacienților (PAP)

Producătorii de medicamente și guvernul de stat pot oferi programe de asistență pentru pacienți (PAP) persoanelor cu un venit redus. Programele pot include medicamente gratuite sau asistență financiară pentru a ajuta oamenii să își plătească costurile de medicamente pe bază de rețetă din buzunar. Cu toate acestea, nu toate statele oferă programul.

Rezumat

Din cauza statutului anti-kickback, o persoană nu poate folosi cupoane de medicamente cu reduceri împreună cu planul lor de medicamente pentru rețetă Medicare.

Cu toate acestea, dacă o persoană constată că rețeta lor este mai ieftină printr -un program de medicamente cu reduceri, poate alege această opțiune în loc să folosească planul Medicare.

Unele state oferă programe care să ajute persoanele cu un nivel scăzut Venitul reduc costurile asociate medicamentelor lor pe bază de rețetă.

Informațiile de pe acest site vă pot ajuta să luați decizii personale cu privire la asigurare, dar nu este destinat să ofere sfaturi cu privire la achiziționarea sau utilizarea oricăror produse de asigurare sau de asigurare. Healthline Media nu tranzacționează în niciun fel activitatea de asigurare și nu este autorizată ca companie de asigurări sau producător în nicio jurisdicție din SUA. Healthline Media nu recomandă sau nu susține niciun terț care poate tranzacționa activitatea de asigurare.

 • Asigurări de sănătate / Asigurări medicale
 • Medicare / Medicaid / Schip

Medical Știrile de astăzi au orientări stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .

Pot folosi cupoane de droguri cu Medicare?
Scroll to top